Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Otkriveni detalji o Srbinu kojeg nisu voljeli u Hrvatskoj: 'Plaćao je operacije nepoznatim ljudima'

Foto: LM/Michele Nucci / IPA
1/5
30.09.2023.
u 12:05

Sa suzama u očima Mihajlovićev kum je ispričao nepoznate stvari o preminulom nogometašu

Bivši nogometaš Miroslav Tanjga otkrio je nepoznate detalje o pokojnom srpskom nogometašu Siniši Mihajloviću. Legenda srpskog nogometa ostvarila je zavidna karijere igrajući za talijanske velikane poput Lazija, Rome i Intera, a u Hrvatskoj nije bio popularan zbog nekih izjava o Domovinskom ratu. 

VEZANI ČLANCI:

- Ljudima je pomogao puno i nikada nije pričao o tome. Možda samo ja znam koliko je operacija platio, čak i onima koje nije poznavao, koliko novca je dao za Dječje selo u Sremskoj Kamenici i da ne nabrajam dalje - rekao je njegov kum Tanjga sa suzama u očima u razgovoru za tjednik Ekspres. 

- Mislim da je došao u pogrešno vrijeme. Objektivno u tom trenutku su Belgija i Hrvatska bile bolje reprezentacije od nas. Da je došao par godina kasnije mislim da bi zatekao bolji igrački kadar. Ipak, uspostavio je neki red i učinio dosta za atmosferu u reprezentaciji - izjavio je Tanjga o razdoblju dok je Mihajlović bio izbornik Srbije. 

Komentara 17

Avatar horuk
horuk
12:24 30.09.2023.

Nepopularan u HR "zbog nekih izjava o DR". Ma jel? Odobravao i opravdavao agresiju na Hrvatsku, na tuđu zemlju koju su ubojstvima paleži i silovanjima otimali. Ali eto bio je u duši u stvari dobar. Dok na drugu stranu braniteljima koji su samo branili svoje i nisu htjeli tuđe kao naprimjer Thompson za kojega se ne štedi preteškim podzemnim kvalifikacijama i mržnjom na njegov račun. I tako sa jedne strane teški nacisti se nama prodaju kao u duši dobri dečki sa malo problematičnih izjava a sa druge strane oni koji imaju "grešku" da vole svoju Hrvatsku i sve Hrvate su eto zli ljudi kojima se svaka riječ na najekstremniji način intepretira.

Avatar Stradun
Stradun
12:27 30.09.2023.

Je li ovo pokušaj uljepšavanja Dotičnikovog lika i djela? Činjenice govore sve.

MA
MarasG
13:07 30.09.2023.

Sinisu sam poznavao jos dok je bio junior NK Borovo i tvrdim vam da je oduvijek bio 4nik i to onaj extremni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije