Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA LOPTA

Otkrijte za koga je glasovao Mamić i za koga nikad ne glasuju Ronaldo i Messi

FIFA
Foto: Reuters/PIXSELL
13.01.2015.
u 19:44

Poručuje li nešto Diego Godin? Tko se slaže s čudnim Hodgsonovim izborom?

Nakon što je Cristiano Ronaldo kući odnio i svoju treću Zlatnu loptu, analizom glasovanja svih sudionika priče iz izbora za najboljeg nogometaša svijeta, Goal.com je donio zanimljive detalje.

Kako je glasovao Mamić? Za koga nikada ne glasuju Ronaldo i Messi? Poručuje li nešto Diego Godin? Tko se slaže s čudnim Hodgsonovim izborom?

Sve odgovore saznajte na portalu Goal.com!

>> Ronaldo ponovno najbolji: Teško je ne slaviti, ali nisam opsjednut trofejima

Komentara 5

Avatar pekarr
pekarr
19:57 13.01.2015.

Drago Mamić? A jesam nasjeo....

MA
MagnusJohnson
20:22 13.01.2015.

Dobro je Drago glasao....neuki iz goala mislili da će se svatko ovdje pitati "pa kako Mamić ima pravo glasa", neki od nas znaju tko je Drago Mamić. Ali očito jest kako je goal propao, inače se ne bi služli ovakvim jeftinim trikovima da privuku čitatelje.

DA
dasdase
22:08 13.01.2015.

Pa što biste vi novinari da nema Mamića? Kako biste skupljali klikove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije