Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Sloveniji

Otkazan susret Dinama i Polija, plave muče brojne ozljede

Dinamo otišao na pripreme (1)
Marko Prpic/PIXSELL
02.07.2013.
u 12:28

Plavi su se brzo snašli i organizirali utakmicu protiv ukrajinskog Volyna koja će se odigrati danas u 18 sati

Nakon što su jučer pobijedili kijevski Arsenal, nogometaši Dinama danas su trebali odigrati posljednju pripremnu utakmicu, ali je susret protiv Polija iz Temišvara otkazan. No, plavi su se brzo snašli i organizirali utakmicu protiv ukrajinskog Volyna koja će se odigrati danas u 18 sati u Murskoj Soboti.

A posljednjega dana priprema, Dinamova baza pretvorila se u malu bolnicu. Fatos Beqiraj jedva hoda, zavijen mu je lijevi gležanj i kaže da trpi velike bolove zbog čega uopće ne trenira.

Ne trenira niti Ante Rukavina, kojemu se ukočio vratni mišić i ne može okretati glavu, kao ni Jerko Leko koji se ukočio i osjeća bolove u vratnom dijelu kralježnice. Uz to, zbog bolova u leđima trening je napustio i Arijan Ademi.

Dinamovci se nakon utakmice vraćaju u Zagreb, a sutra imaju slobodan dan. U četvrtak počinje priprema za subotnju utakmicu protiv Hajduka.

>>Jurčić nakon pobjede nad Arsenalom: Jako sam zadovoljan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije