Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZATORI BEZ DOZVOLE

Otkazan meč Badr Hari vs. Ismael Londt!

Badr Hari
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.04.2014.
u 21:30

Meč se trebao održati 17. svibnja u Eindhovenu, ali organizatori nisu uspjeli dobiti dozvolu za održavanje eventa.

Otkazana je borba između Badr Harija i finalista zagrebačkog K-1 WGP-a Ismaela Londta, a razlog je zakon pod nazivom BIBOB.

Meč se trebao održati 17. svibnja u Eindhovenu, ali organizatori nisu uspjeli dobiti dozvolu za održavanje eventa. BIBOB je zakon koji od svih promotora zahtijeva da u mjestu poslovanja zatraže dozvolu za rad od lokalnih vlasti. One ih prije izdavanja dozvole moraju dobro proučiti da bi se utvrdilo kako u organizacijama nije prisutan "kriminalni element". Upravo je to najveći problem promotora i klubova u Nizozemskoj pa više ni nema većih i zanimljivih evenata.

- Borba s Londtom je otkazana jer nismo dobili dozvolu. To je šteta jer sam naporno trenirao i odlično se pripremio. Ispričavam se svim fanovima u Nizozemskoj. No imam i jednu dobru vijest: 29. svibnja u Dubaiju. To je sve što zasad mogu reći. Hvala vam - potvrdio je otkazivanje meča Badr Hari na svojoj Facebook stranici.

Što se Dubaija tiče trebala bi to biti priredba Global FC 3 na kojem bi Hari zajedno s Peterom Aertsom trebao nastupiti na turniru vrijednom 300 tisuća dolara.

>> Badr Hari osuđen na godinu dana zatvora zbog nanošenja tjelesnih ozljeda!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije