Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što li je sanjao?

Otišao u krevet zdrav, probudio se drugoga jutra – ozlijeđen!

kevin love
AFP/Pixsell
16.10.2012.
u 11:16

Neobična ozljeda dogodila se američkom košarkašu Kevinu Loveu koji igra za Minnesotu.

Kevin Love otišao je u krevet zdrav kao dren, no američki košarkaš drugoga se jutra probudio s nesnosnim bolom u laktu. Ni samom mu nije jasno kako se uspio ozlijediti dok je spavao.

– U petak sam zaspao bez problema, a u subotu sam se probudio s jakim bolovima u laktu. Ne znam što se dogodilo. Znam jedino da mi je krevet u kojem sam spavao premalen i da mi je ta ruka visjela s njega. Nevjerojatno, jedva sam mogao podići loptu na treningu. Uopće je nisam mogao baciti! – istaknuo je Love.

Minnesota Timberwolvesi, klub za koji u NBA ligi nastupa Love, objavio je da nije riječ ni o čemu ozbiljnome i kako bi se taj krilni centar uskoro trebao ponovno naći na parketu.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
16:44 16.10.2012.

Otišao u krevet zdrav, probudio se drugoga jutra – ozlijeđen i jako mamuran...

Avatar mohito
mohito
14:05 17.10.2012.

vjerojatno je sanjal nekakvog komada pa mu stradala ruka u snu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije