Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVAJAČ UMAGA
Povratak na članak

U Zagrebu nabavio sve što mu treba pa otišao u rat: Evo me u Kijevu

- Našao sam još nekoliko momaka koji su planirali otići u Ukrajinu i kad smo bili spremni, počeli smo svoj put. Kupili smo nekoliko pancirki za nas i naše vojnike pa otputovali u Zagreb.

Komentari 5

LE
LeonardoGoldman
21:26 16.03.2022.

Ovo je za svaku pohvalu…naucio je pogoditi u glavu u 3 od 5 pokusaja. Svakako je mirotvorac! Je li ovo Monty Python?

VL
JU
juma
21:44 16.03.2022.

Ne to je čovjek koji brani svoju zemlju od osvajača kako najbolje zna i umije, iako je mogao ostati na sigurnom. Protiv ljudi ovakvog morala ruska soldateska koji su tudjinci i osvajači skupa sa svojim čečenskim i sirijskim pomagačima nemaa nikakve šanse. Zato i jesu ovako zaglibili u pat poziciju. Okreće se kolo sreće. tko bi gori dole pada, tko bi doli, evo je gori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.