Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO, NEMA ŠTO

Ostat ćete zatečeni kada doznate tko su ove dvije žene koje se ljube

Amor Romeira
instagram
20.02.2021.
u 18:55

Amor Romeira je na Instagramu objavila neobičnu fotografiju.

Amor Romeira 31-godišnja je Španjolka o kojoj najviše pišu tamošnji tabloidi. Romeira je tako tvrdila da je spavala s mnogim nogometašima, a navodno je bila poželjna među igračima Reala.

– Seksala sam se s mnogim igračima, najviše ih je bilo iz madridskoga Reala, a u jednoga sam se i zaljubila. Riječ je o vrlo slavnome nogometašu. Skrivala sam naš odnos od javnosti, tu sam informaciju podijelila s dvoje najbližih prijatelja – kazala je Romeira te otkrila da govori o nekom igraču kraljevskog kluba koji je bio član momčadi 2013. godine.

Nakon toga je tvrdila da je bila s neimenovanim igračem kojeg je proglasila "najljepšim nogometašem Primere".

- On je prikriveni homoseksualac, samo to ne smije reći zbog homofobije u nogometu - rekla je tada.

A Romeira je sada na Instagramu objavila neobičnu fotografiju. Svoje majke koja je otišla na drugi svijet prisjetila se fotografijom na kojoj se majka i kći ljube, a Romeira drži ruku na majčinim grudima.

"Jedina prava ljubav si ti", poručila je Romeira.

>> Pogledajte i video nakon oproštaja Blanke Vlašić

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
02:21 21.02.2021.

Zakaj bi ostali zateceni? Prvo tekst je o potpunoj anonimki, a jos vaznije je da govori o ljubljenju dvije zene. Ostali bi zateceni da pricate o ljubljenju muskarca i zene, sto je po vasem neoliberalnom razmisljanju cudno.

VK
vječni krojf
06:50 22.02.2021.

Baš sam zatečen.Koliko je poznata ova žena, svi samo o njoj pričaju. Eh VL.

DI
Diesel
07:15 21.02.2021.

Izredala sve, na kraju i mater? Danas popularno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije