Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVCI SU TRAŽENI
Povratak na članak

Ostat ćete bez teksta kad vidite skauti kojih velikana stižu večeras na Maksimir

Nije ni čudo da svi žele vidjeti igrače Dinama na djelu jer su ove sezone pravi hit. Inače, momčad Dinama je 'teška' 107 milijuna eura, a najskuplji igrač je Dani Olmo koji vrijedi 30 milijuna eura.

Komentari 20

DE
derin
19:17 06.11.2019.

Kao Hajdukovac sretno dinamu večeras zbog dobrog trenera i momčadi, koeficijenta i jer bi prolaskom došli na cca 40 milijuna nagrade od Uefe i još minimalno toliko od transfera,što im otvara idealnu priliku da već sutra počnu rješavati pitanje svog stadiona u suradnji s gradom.

VL
ZB
Zoki-Bijela
19:10 06.11.2019.

Samo naprid

VL
MA
Marsijanac
19:37 06.11.2019.

Slaven Zambata: “ Nenad Bjelica - On je bio želja Zdravka Mamića, kojeg moram istaknuti kao čovjeka koji je bio autor ovakvog Dinama. Također, htio ga je i njegov brat Zoran, to pouzdano znam. Oto Baric:” Moram reći, što godd netko mislio, da Mamić također ima zasluge za ovaj rezultat, to je nedvojbeno, kao i da on, unatoč svemu, nedostaje ovoj Upravi kluba.” Matjaz Kek :”S druge strane, nemojmo si lagati ni oko uloge Zdravka Mamića. Njegove su zasluge za ove uspjehe goleme. Tko god kaže suprotno, ili je neiskren ili nedovoljno inteligentan”.

VL
VO
Volimrukomet
19:17 06.11.2019.

Sta gosp. Mamić uradi . Svaka cast ljudino.

VL
RZ
Rob Zidovi
21:17 06.11.2019.

Kao Hajdukovac, Dinamu želim pobjedu, korektno navijanje i da zimu dočeka u Europi. Zaslužili su to dečki iz Maksimira

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
20:48 06.11.2019.

A ono tele od novinara iz londonskog Daily Maila, Ian Herbert, poslije utakmice Dinama i Manchester City-ja napise otprilke da "Dinamo je simbol svega sto je pogresno sa Ligom prvaka"! Neka telac pogleda tablicu Lige prvaka za mlade (U-19), pa neka onda izvlaci svoje imbecilne zakljucke! Lako je stvarati tim sa novcima "pijanih milijardera" koji mogu kupiti sve sto pozele. Kad je iz omladinske skole timova iz "nogometne elite" zadnji put izasao neki veliki igrac?! Ako je itko "simbol svega sto je pogresno sa Ligom prvaka', onda su to timovi koji se u toj "ligi prvaka" takmice a u nacionalnim prvenstvima svojih drzava su zavrsili kao drugi, treci ili cetvrti! Ili timovi koji u prvih 11 nemaju niti jednog igraca iz svog omladinskog pogona! Oni su simbol svega sto je pogresno ne samo sa Ligom prvaka, nego sa nogometom opcenito.

VL
JO
jozoblekic
19:44 06.11.2019.

Hvala maminjo

VL
MA
magnum2013
20:03 06.11.2019.

Gospodo iz VL mogu vam reči da smo malo zabrinuti. Dinamo igra, a nigdje nema ni slova od našeg Brankeca. Nadamo se da ga zdravlje služi ili ste vi jednostavno shvatili da vam svojim pisanim ispadima radi.....Ovdje neću završiti rečenicu kako je zaslužio. Ipak smo mi kulturniji.

VL
DU
Deleted user
20:39 06.11.2019.

Elita skauta došla da gkeda Bjelicu i Olmo.

VL
Avatar comandante
comandante
19:15 06.11.2019.

a bosanski bjegunac na 500 km!!! neprocijenjivo!!!

VL
DU
Deleted user
18:47 06.11.2019.

Tinu Svena Sušića,netjaka .....eeeeee tek kad njega vide.Jednom im je pobiga tj. Mamić minira.Daklen kad ga vide ode on umisto Olma u nekog od velikan,ali ajduk je najveći na svitu i on će u jajduka doživotno iz dišpeta neviđene jubavi i odličnog bureka u Svaguše doći ponovo i ostati.....hžnjžvklj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.