Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo navijača Ćiri

"Ostanite izbornik, ali samo ako ste za smjenjivanje kriminalaca"

Ćiro Blažević
VL
30.11.2009.
u 16:00

Dok navijači optužuju Ćiru da je postupcima omogućio ljudima iz vrha nogometa da ostanu na vlasti, novinari ga podržavaju u odluci da ostane izbornik.

Navijačka skupina reprezentacije BiH, pod imenom BH Fanaticos, poslala je izborniku Ćiri Blaževiću pismo u kojem se navodi sljedeće:

“Nije nikakva tajna gospodine Blaževiću da Vas od prvog dana naše članstvo 'ne miriše'. Razlog tome je trenutak u kojem se Vaš angažman dogodio i način na koji je on uvelike doprinijeo daljnjoj agoniji bosansko-hercegovačkog nogometa i ostanku nemoralnih i nekompetentnih ljudi u vrhu Saveza. Vi ste svojim postupcima spasili bagru i lopove te im dali još dvije godine da troše ionako mali ugled BiH.”

Navijači su u pismu pozvali Ćiru da se izjasni je li za boljitak i profesionalan rad Saveza ili je za zadržavanje statusa quo i “trenutačne kriminalne garniture koja uništava bosansko-hercegovački sport.”

“Od Vašeg odgovora zavisi hoćete li biti tretirani kao izbornik reprezentacije BiH ili jedan od kriminalaca iz NFSBiH. Zar ne mislite da Bosna zaslužuje nove i mlađe ljude s modernijim pogledima na život?”

Klima u medijima BiH zasad je pozitivna prema Ćiri i većina novinara podržava njegov ostanak na klupi BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije