Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVAN POTEZ?

Osijek odlučio kakva je sudbina Nenada Bjelice

Osijek  izgubio protiv Kyzylzhara i završio svoju europsku avanturu
Davor Javorovic/PIXSELL
29.07.2022.
u 18:49

Mađarski vlasnici donijeli odluku što će biti s aktualnim trenerom.

Tresla se brda, rodio se miš! Tako se ukratko može sažeti “Dan D” Koji se nakon ispadanja od Kyzylzhara očekivao u Gradskom vrtu. Kako Germanijak ekskluzivno saznaje, vodstvo Osijeka i Nenad Bjelica u petak su pretresli aktualnu situaciju u prvoligašu s Gradskog vrta.

S obzirom na to da nakon tog razgovora nije u javnost puštena neka druga informacija, izvjesno je kako Nenad Bjelica ostaje za kormilom Osijeka i bit će na klupi u dvoboju protiv Slaven Belupa koji Osijek igra u nedjelju na Gradskom vrtu (18.55h).

Unatoč pritisku javnosti koji je evidentan, Lőrinc Mészáros i njegov predsjednik Uprave Ferenc Sakalj nisu skloni promjeni trenera. Pružili su Bjelici i njegovom stručnom stožeru priliku da se izvade iz nezahvalne situacije u kojoj su se našli nakon Lokomotive i pogotovo poslije ispadanja od Kyzylzhara.

Vjerojatno je na ovu odluku utjecala i činjenica da će mađarske gazde u slučaju prijevremenog raskida ugovora morati isplatiti poveću odštetu šefu i stručnom stožeru. Po medijima se priča kako je u pitanju tri milijuna eura...

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu


Ključne riječi

Komentara 7

KA
kažemja
18:58 29.07.2022.

Najbolji trener u Svemiru i okolici jedino što je ispao od kikiriki kluba.

Avatar Darlboro2
Darlboro2
18:59 29.07.2022.

To je ok..vlasnik ima pravo odlučivati o svom kapitalu, odnosno ljudima koji vode njegov kapital..jedino nije jasno kako misle da će se iskupiti..nema popravnog, a da će nešto osvojiti u hr, neće

BI
billynik
08:14 30.07.2022.

Da ima i malo karaktera sam bi podnio ostavku poslije ovakve blamaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije