Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNJENJE BLAGAJNE

Osijek napravio jednu od najvećih prodaja u povijesti kluba: Otišao reprezentativac BiH

Zagrijavanje  igrača uoči utakmice 35. kola SuperSport HNL-a između HNK Šibenik i NK Osijek
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
18.08.2023.
u 20:49

"Svi ste dio mog puta i na tome vam vječno hvala. Ova momčad ima kvalitetu, dogurat će daleko i želim njoj sve najbolje do kraja prvenstva", rekao je na svojem oproštaju od Osijeka Adrian Leon Barišić

Bosanskohercegovački nogometaš Adrian Leon Barišić (22) više nije nogometaš Osijeka. Hrvatski prvoligaš je postigao dogovor o transferu mladog talentiranog stopera u švicarskog velikana Basel.

Transfer Barišića u Basel je prema fiksnoj odšteti težak tri milijuna eura, ali uz to transfer sadržava dodatan moguć milijun eura bonusa, a još uz to postotak od idućeg transfera. 

To Barišićev transfer stavlja među sam vrh Osijekovih izlaznih transfera u povijesti kluba, zapravo uz bonuse to ima potencijal postati druga najunosnija prodaja u povijesti kluba

"Dolazak u Osijek za mene je bio puni pogodak. Došao sam kao dijete sa 17 godina, sada sam napunio 22 i odlazim kao odrasla osoba. Bilo je puno lijepih trenutaka koje ću pamtiti i koristim priliku da zahvalim svim trenerima koji su me vodili, ljudima u klubu, fizioterapeutima, čistačicama, kuharima" 

"Svi ste dio mog puta i na tome vam vječno hvala. Ova momčad ima kvalitetu, dogurat će daleko i želim njoj sve najbolje do kraja prvenstva", rekao je na svojem oproštaju od Osijeka Adrian Leon Barišić.

Barišić je u Osijeku proveo pet godina, stigao je 2018. iz RNK Splita, pa se kroz juniore i drugu momčad probio do udarne jedanaestorke našeg prvoligaša i statusa reprezentativca Bosne i Hercegovine. Za NK Osijek je upisao 37 nastupa uz jedan postignuti pogodak, još 57 puta je nastupio za Osijek II.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
21:38 18.08.2023.

Prodaju dobre igrače, a dovode loše. I katastrofalne. Obrana poput sira Ementalera.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
21:36 18.08.2023.

Sve je to lijepo ali sad ste dosta toga prodali. Mislite li dovesti koje pojačanje?

Avatar rubinet
rubinet
15:34 19.08.2023.

Onaj je Mrtčian kriv za pola Osijekovih primljenih zgoditaka u svim utakmicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije