Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME BIJELO-PLAVIH

Osijek na radaru ima tri nova igrača: 'Razgovori su već daleko odmaknuli. Očekujemo pojačanja'

storyeditor/2024-01-03/PXL_030124_108125076.jpg
04.01.2024.
u 18:30

Bijelo-plavi počeli pripreme na Opus Areni, a 12. siječnja odlaze u Novigrad

Nogometaši Osijeka počeli su pripreme za nadolazeći proljetni dio sezone u SuperSport HNL-u, prvu utakmicu igraju protiv Rudeša 27. siječnja. Početni dio priprema Zekićevi izabranici odradit će na svom stadionu Opus Areni, gdje će 10. siječnja odraditi prvu provjeru protiv drugoligaša Zrinskog iz Jurjevca, koji je vodeća momčad drugoligaške karavane. Zatim će se zaputiti u Novigrad 12. siječnja pa skoknuti do susjedne Slovenije i tamo odmjeriti snage protiv Kopera 13. siječnja, a onda se vraćaju u glavnu bazu što se tiče priprema, dakle Novigrad.

GALERIJA Češka pronašla novog izbornika

storyeditor/2024-01-03/PXL_030124_108125076.jpg
1/4

U Istri će Osječani na programu imati tri pripremna susreta, protiv Celja te na dan povratka u grad na Dravi (20. siječnja) Makedoniju GP i Fehervar, sve u prijepodnevnim satima. Što se tiče novih imena, jedno će se naći u autobusu za Novigrad, a radi se o lijevom braniču Roku Jurišiću, koji je potpisao ugovor do 2026. godine. Jurišić je u karijeri nastupao za Dinamo 2, Rijeku, Hrvatski dragovoljac te Ried i Muru, a pravo nastupa u službenim utakmicama dobit će od 18. siječnja.

Također, Osijek je poslao ponudu Ballkaniju za veznjaka Qendrima Zybu, očekuje se i dolazak Enisa Cokaja iz Panathinaikosa, a navodno je blizu transfer napadača Marka Dabre poslije dvije avanture, u Latviji i Kini. Što se tiče odlazaka, o Lovriću se raspitivao jedan kineski klub, ali do realizacije posla nije došlo.

VEZANI ČLANCI:

– Očekujem da igramo puno bolji nogomet i da ne kukamo od prvog dana, nego da nađemo rezerve u momčadi. S nekim igračima nadam se da ću naći zajednički jezik i da će igrati puno bolje. Nalazimo se u turbulentnoj sezoni i siguran sam da ćemo ovo izgurati na najbolji mogući način te da ćemo onda krenuti na duže staze s jasnim ciljem. Bez ambicija nema ništa, treba težiti da budemo najbolji, na treningu treba biti koncentriran i vjerovati u sebe. Pravo pojačanje? U razgovorima smo s njih nekoliko, vjerujem da ćemo dovesti nekoga, razgovori su odmaknuli već daleko. Dosta smo orijentirani prema veznoj liniji i da tu budemo malo brži – poručio je trener Zekić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije