Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Osijek do prvog boda nakon remija sa Splitom u Gradskom vrtu

Osijek - Split
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
03.08.2014.
u 22:00

Split je u 18. minuti poveo preko Glavine, a Mišić je poravnao samo minuti nakon toga.

Osijek i Split podjelili su bodove i pokisli napustili travnjak u Gradskom vrtu. Po pravom potopu u drugom dijelu, kojem je zvučnu kulisu davala grmljavina, a na trenutke jak vjetar čak i rušio reklame, završilo je 1:1 (1:1).

Sve konkretno viđeno je u dvije minute prvog dijela, prvo je Glavina, na asistenciju Roce, petom svladao domaćeg vratara Mikulića u 18. minuti, ali odmah je uzvratio najbolji Osijekov igrač Josip Mišić. Imali su bijelo-plavi u sudačkoj nadoknadi nekoliko prilika za potpuni preokret, no odlični Vuković nije dozvolio slavlje domaćinu.

Ovo je prvi Osijekov bod u novoj sezoni, dok Split i nakon tri kola ne zna za poraz, a niz neporaženosti, uključujući i euro nastupe, protegnuo im se na osam utakmica. Nakon tri kola Split je treći s 5 bodova dok je Osijek na začelju sa samo jednim bodom.

- Moramo biti zadovoljni bodom, iako očekavao sam malo goropadnijeg Osijeka. U drugom dijelu na kraju nas je Vuković spašavao. Činjenica je da se nismo snašli u ovim vremenskim neprilikama, ali malo uz Vukovića, malo uz sreću, zadržali smo niz pozitivnih rezultata – komentirao je trener Splita Ivan Matić.

Tomislav Rukavina imao je što zamjeriti svojim igračima.

- Imali smo veliku sreću što na poluvremenu nismo gubili, kad ne odigrate cijelu utakmicu kako treba, pobjedu ni ne možete zaslužiti – kazao je trener Osijeka najavljujući aktivnosti na nogometnom tržištu do zaključenja prijelaznog roka. Nitko u Gradskom vrtu ne želi ponovno proživjeti stres spašavanja žive glave u posljednjoj utakmici sezone.

- Imamo problem, ali neću ga iznositi, to je za našu internu analizu. Imamo vremena do 31. kolovoza8. da vidimo što nam neostaje – kazao je Rukavina.

>>Splićani čarterom u Osijek, Matić odmara Bilića i Vidovića

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije