Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal

Osam nogometaša Meksika suspendirano uoči Copa Americe

Meksiko - Urugvaj (1)
Pixsell
28.06.2011.
u 21:36

Osam nogometaša izbačeno je iz meksičke reprezentacije uoči nastupa na Copa Americi

Objavio je to u službenom priopćenju Meksički nogometni savez ne otkrivajući detalje. No, meksički mediji tvrde kako je razlog izbacivanja Israela Jimeneza, Nestora Vidria, Jonathana Dos Santosa, Marca Fabiana, Jorgea Hernandeza, Javiera Cortesa, Davida Cabrere i Nestora Calderona, njihov provod sa nepoznatim ženama u hotelskim sobama.

Incident se navodno dogodio nakon posljednje prijateljske utakmice uoči Copa Americe u kojoj su Meksikanci pobijedili Ekvador na njegovom terenu 1:0.

Meksički nogometni savez jedino je želio potvrditi da su igrači suspendirani zbog kršenja pravila ponašanja unutar reprezentacije i da nacionalni dres neće odjenuti sljedećih šest mjeseci. Svaki igrač kažnjen je i sa 4100 dolara.

Meksiko prvu utakmici na Copa Americi igra 4. srpnja sa Čileom, a u skupini C još su Peru i Urugvaj.

Komentara 2

SE
senior
09:55 29.06.2011.

Momci se provodili sa nepoznatim ženama pa kažnjeni, u \"nepoznatim\" ženama i je čar avanture. Pobogu poznate su samo supruge i stalne djevojke, ovo je zabranjeno voće, uvijek bolje i slađe od vlastitog.

VA
Vatrenko
11:49 29.06.2011.

ne kuzim. Kome ja moram reci kad cu koga \"busiti\"? Zar reprezentativci moraju u svecenicki red ili kako? ako je ovo stvarno razlog onda moram reci - jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije