Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
southampton prelomio

Oršić i Ćaleta Car ostali bez trenera: Jones dobio otkaz nakon što je klub doveo na rub ispadanja

FILE PHOTO: Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Southampton v Newcastle United
David Klein/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.02.2023.
u 11:52

Engleski prvoligaš Southampton, u kojem igraju Mislav Oršić i Duje Ćaleta Car, u nedjelju je objavio kako prekida suradnju s trenerom Nathanom Jonesom nakon što je Velšanin dobio samo jednu utakmicu Premier lige tijekom svog tromjesečnog mandata u ovom klubu.

Jones je drugi menadžer Saintsa koji je izgubio posao ove sezone nakon što je u studenom preuzeo klupu kao zamjena za Ralpha Hasenhuettla. I dok je Southampton stigao do petog kola FA kupa i polufinala Liga kupa, klub nije uspio izaći iz zone ispadanja u ligi i ostao je pri dnu ljestvice.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica, Southampton je ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Evertona koji je imao slične probleme prošli mjesec.

Jonesova zadnja utakmica bila je jučerašnji poraz od Wolverhamptona koji je igrao sa deset igrača i koji je nadoknadio pogodak minusa i na kraju pobijedio 2-1. Southampton je nakon tog poraza ostao na 15 bodova iz 22 utakmice, udaljen četiri boda od sigurnosne zone.

Klub je u svom priopćenju naveo da će Ruben Selles voditi treninge prve momčadi i pripremati je za utakmicu protiv Chelseaja iduće subote.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
20:42 12.02.2023.

Pretpostavljao sam da će nekako ovako biti. Naši igrači koji bi igrali u svim zemljama u Engleskoj dosta puta ne prolaze najbolje. Apsolutna je glupost da Oršić ne igra u Southamptonu, pa čovjek je kapacitet za prvih nekoliko klubova na ljestvici a ne za momčadi začelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije