Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI ISTOKA MAGICU

Orlando serijom 19:0 pobijedio Boston

Orlando Magic, Boston Celtics
Reuters
08.02.2010.
u 08:45

Košarkaši Orlando Magica svladali su Boston Celticse u TD Gardenu i preuzeli od njih drugo mjesto u poretku omjerom najboljih momčadi Istočne konferencije u NBA ligi. Bilo je 96-89 za goste.

Dvadeset poena Vincea Cartera i šesnaest, uz trinaest skokova, Dwighta Howarda pokazali su se najboljim učincima u redovima floridskog sastava u kojem su još trojica košarkaša ubacila dvoznamenkasti broj poena.

Ključnom se pokazala treća četvrtina utakmice u kojoj je Orlando nadoknadio minus u broju koševa i kroz dvanaest minuta (36-11) uz seriju 19-0 napravio prednost koju domaćin više nije uspio stići.

Carter je u tom razdoblju sudjelovao s devet poena, a Orlando 51-60 pretvorio u deset poena prednosti, a kasnije i razliku povećao na 76-62.

Sa sedamnaest ubačenih koševa, osam uhvaćenih lopti i devet asistencija u poraženoj se momčadi istaknuo razigravač Rajon Rondo.

Orlando je trenutačno na omjeru 34-17, Boston na 32-17.

NBA liga, nedjelja:

Boston - Orlando 89-96 (Rondo 17p, 8s, 9a, 3ol / Howard 16p, 13s, Carter 20p).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije