Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika utakmice

Ono protiv Astre bilo je nestvarno, ovo sinoć – uobičajeno...

Dinamo -Astra
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.10.2014.
u 09:41

Plavi su izbombardirali Celticov gol sa 20 udaraca, ali samo ih je šest išlo unutar okvira, plus onaj Wilsonov u gredu

Ah, to je Dinamo... Tako su uglavnom glasili komentari sinoćnjeg poraza plavih u Glasgowu, u još jednoj utakmici u kojoj je suparnik u Europi nadigran, a pospremio je tri boda. Da je to nokaut faza, nakon viđenoga sinoć Dinamo bi bio favorit da prođe Celtic. Ovako su to tri boda u skupini koja bi mogla i te kako nedostajati, piše Goal.

No, zapravo su zbivanja na Celtic Parku možda i logična. Jer Dinamo je u prvom kolu bio najubojitija momčad s preciznosti udarca 63,6 posto (sedam od 11 išlo je u okvir gola) i realizacijom 71,4 posto (pet od sedam koji su išli u okvir bili su pogoci)! To je bilo nestvarno.

Ovo sinoć bilo je nekako više nalik Dinamu, više – uobičajeno. 30 posto preciznost, nažalost nula realizacija. Plavi su izbombardirali Celticov gol sa 20 udaraca, ali samo ih je šest išlo unutar okvira, plus onaj Wilsonov u gredu. Tih šest pokupio je Gordon, koji je i nakon prvog kola i okršaja sa Salzburgom bio drugi po broju obrana u Europskoj ligi, a taj je status podebljao sinoć.

Cijelu statistiku utakmice pogledajte u grafičkom prikazu na portalu Goal.com.

>>Komentatori BBC-a oduševljeni: Užitak je gledati sjajni Dinamo!

>>Dinamo je izgubio jer se preplašio "velikog Celtica"

>>Trener Celtica: Dinamo je u nastavku bio bolji, ali je Gordon fantastično branio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije