Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Prosinečki
Povratak na članak

Oni su više željeli tu pobjedu i to mi je čudno, moramo razgovarati

Grci su trkački bili bolji, više su i željeli pobjedu što mi je vrlo čudno. Nismo organizirali našu igru i nismo bili dovoljno zreli. Sigurno ćemo sve analizirati - rekao je izbornik BiH

Komentari 5

CO
cokta
10:29 16.10.2019.

Nemaju bosanci pojma o fudbalu,alaha mi

VL
CO
cokta
10:29 16.10.2019.

Nemaju bosanci pojma o fudbalu,alaha mi

VL
VK
vječni krojf
10:01 16.10.2019.

Ja mislio da je Prosinečki dao ostavku nakon Armenije.Znaci ni on ne drzi riječ. Valjda čeka da ga najure.

VL
SS
sokac sa drave
10:47 16.10.2019.

vjecnikrojf-Eto ne laze samo nas dalic vec svi treneri.Dalic je prije utakmice rekao dase neznamo braniti moramo igrati za golove.Kad ono on udario bunker,prakticno nismo stvorili sansu iz igre.To je normalno kazu psiholozi,dokazano je da svaki covjek u jednom danu slaze desetak puta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.