Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igralište.hr
Povratak na članak

'On je najmanje kriv što se preziva Sammir, a ljudi to čitaju Mamić'

Osobno mislim da je po pitanju potencijala jedan od najboljih igrača koji su došli u Dinamo

Komentari 6

SE
sestrićna
16:14 28.09.2012.

mamić prebacuje loptu na sammira..ne smeta nama sammir zato jer je samir..nama smeta mamić jer gura sammira tamo gdje mu nije mjest(a riječ je o prodaji sammira)..

VL
RA
rasimcanaj
16:19 28.09.2012.

.....a ono što mene zanima je: zašto je poziv Sammiru tako uzburkao ionako napetu javnost? >>>> Zbog otvorenog i prikrivenog rasizma. Citate li vi upce komentare tih primitivaca.

VL
RA
rasimcanaj
16:30 28.09.2012.

u 16:14h sestro je napisao/la: mamić prebacuje loptu na sammira..ne smeta nama sammir zato jer je samir..nama smeta mamić jer gura sammira tamo gdje mu nije mjest(a riječ je o prodaji sammira).. >>> Ako Mamic gura Sammira u repku ,tamoamo mu je i mjesto po kvaliteti. I sto ti imas protiv prodaje Samira gdje bi Dinamo pa i Mamic zaradili. Da je tu neki strani menadjer koji bi na Sammiru zaradio, ti nebi ni zucnuo . Krivo ti je sto nisi na Mamicevom mjestu ,ne?

VL
KL
klek88
17:54 28.09.2012.

Samir je doktor nogometa a Mamić pravi menadjer jeftino kupuje skupo prodaje ,čemu zloba i zavist prema njima kada zbilja vrijede pa to pokazuju svi financijski pokazatelji.Što se tiče ovih što mrze sebe do podne a popodne cijeli svijet o njima je suvišno trošiti vrijeme.

VL
RA
rasimcanaj
18:34 28.09.2012.

u 17:54h klek88 je napisao/la:*** >>>> Kratko ali jasno ....i odlicno poslozeno,nije moglo biti bolje receno.

VL
NE
neispravnokorisnickoime
19:22 28.09.2012.

Sammir je imao puno prilika na svjetskoj sceni (liga prvaka) pokazati kako je dobar igrac . Ako je strasno dobar onda to vrlo vjesto skriva i reprezentacija nije mjesto za takve eksperimente.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.