Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TRENER LJUBIČIĆA I BIUKA
Povratak na članak

'On će biti kombinacija Perišića i Šukera! Ne nosi tetovaže, s Biukom je svaku nedjelju na misi'

Ante Bašić, čovjek za kojeg se može reći da je stvorio tandem Biuk - Ljubičić, za Večernji list otkriva kako ih je našao i što od njih očekuje u karijeri.

Komentari 5

PO
Poskok
21:12 08.08.2022.

momak svako ti dobro želim i znadni da se samo radom,redom i disciplinom postiže cilj!

VL
RE
RedTree
21:57 08.08.2022.

Svim mladima sretno i pouka da je bolje prvo odraditi posudbu negdje, pa onda na glavnu pozornicu. A izgubiti ovakvog talenta za 2,4 milijuna eura bio bi teški promašaj.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:47 08.08.2022.

Tako ce i Biuk razvaljivati kad ode iz Hajduka.

VL
ST
sttipe
21:43 08.08.2022.

U Vitoriji, momci 4x bezvridniji, imaju po 40-50 mil.€, izlazne klauzule... Austrijanci ga uzimaju za cjenu drugoligaškog igrača, a prodaju kao vunderkinda!! Hajduku daju kusur... Ovaj momak će za karijere, zaradit duplo veće novce od Biuka... Nadam se da je ovo zadnji ovakav posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.