Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrašena tvrđava
Povratak na članak

Veselo u Omišu: Perišić i Rebić pjevali 'Nije u šoldima sve...'

Drugo mjesto na nogometnom SP-u treba slaviti, pa su tako radnice tekstilne industrije Galeb sašile Perišića ogroman dres od osam metara i širokog pet metara

Komentari 13

PE
peugeot
21:11 18.07.2018.

Sasvim normalno da u soldima nije sve, a narocito kad ih imas.

VL
NE
Neonacionalist
22:37 18.07.2018.

Samo bih htio kazati glede soparnika da je to tradicionalno jelo specifično samo za jedan mali dio Dalmacije točnije za Poljica a to je kraj između Splita i Omiša odnosno od Žrnovnice do Cetine a oko Mosora tj. područje nekadašnjee znamenite povijesne Poljičke Republike koju je Napoleon tj. konkretno njegov general Marmont ukinuo nakon neuspješnog otpora Poljičana u ono isto vrijeme kao i Dubrovačku Republiku poč.19.st.

VL
BK
branko-kockica
21:26 18.07.2018.

Auuu, bre, pa to je neverojatno, da niko ne pozove Ladno pivo, Edu Maajku, TBF, pa dokle će ovaj klerofilofašizam, drugovi, dokle? Dokle?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:26 18.07.2018.

Rješava Janez MB križaljku . - luka u Španjolskoj ? '- Modrić piše automatizmom @ Janez MB

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
20:22 18.07.2018.

Ovo sto se vidi na kuli to njima smeta i to ih bode i boli!!! Da toga nema Thompsona se nitko od njih sjetio ne bi. Thompson je samo zrtveno janje kojim beskrupolozno manipuliraju za sirenje udbaske propagande. Kao sto je Marko Juric odlicno zakljucio: "Dok god Thompson bude morao biti prosvercan na pozornicu kao ilegalac, Hrvatska nije pobjedila." Amen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.