Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba ga poslušati

Olmo poslao važnu poruku vezanu uz koronavirus, sjetio se i Hrvata

Dani Olmo
Foto: Gtres/Pixsell
1/7
15.03.2020.
u 16:35

U Njemačkoj je trenutačno preko 4,500 zaraženih, pa su i čelnici Bundeslige bili prisiljeni prekinuti natjecanje

Dani Olmo iskoristio je Instagram kao sredstvo komunikacije i poslao važnu poruku svojim pratiteljima (120 tisuća), a kaže da se ovih dana trebamo držati svojih kuća, odnosno izolacije dok ne volja ne prođe.

Olmo je na taj način naglasio preporuke zdravstvenih organizacija, a dojučerašnja zvijezda Dinama nije zaboravila niti na svoje brojne štovatelje u Lijepoj našoj, pa je jednu od rečenica napisao i na hrvatskom jeziku.

- Ja ostajem kod kuće - poručio je Španjolac, u očitoj namjeri da čim više ljudi odvrati od želje da bespotrebno skiću okolo dok broj zaraženih koronavirusom iz dana u dan raste.

U Njemačkoj je trenutačno preko 4,500 oboljelih, pa su i čelnici Bundeslige bili prisiljeni prekinuti natjecanje.

Olmov Leipzig trenutačno se nalazi na trećem mjestu uz pet bodova zaostatka iza vodećeg Bayerna, te se ima pravo nadati naslovu prvaka jednom kada se lopte ponovo zakotrljaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#YoMeQuedoEnCasa #JaOstajemKodKuće #IchBleibeZuHause #StayAtHome

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije