Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Olmo napokon zaigrao od prve minute, Leipzig odmah briljirao

Mainz - Leipzig
Foto: DPA/Pixsell
1/3
24.05.2020.
u 17:43

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Timo Werner

U susretu 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Mainz sa 5:0 vrativši se tako na treće mjesto ljestvice. 

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Timo Werner, koji je golove zabio u 11., 48. i 75. minuti.

S nova tri gola, Werner je stigao do brojke od 24 pogotka ove sezone u Bundesligi, a više od njega zabio je samo napadač Bayerna Robert Lewandowski.

Odličnu predstavu upisao je i Yussuf Poulsen koji je postigao pogodak u 23. minuti i tome dodao dvije asistencije. Među strijelce se upisao i Marcel Sabitzer u 36. minuti.

Od prve minute za goste je zaigrao i bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo pruživši odličnu predstavu.

RB Leipzig se ovom pobjedom vratio na treće mjesto ljestvice sa 54 boda. Sada ima tri manje od drugoplasirane Borussije Dortmund, dok vodeći Bayern ima 61 bod.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:45 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije