Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HMNL, doigravanje:

Olmissum i Futsal Pula u polufinalu, čeka se još na Square ili Dinamo

Zagreb: 1. HMNL, 15. kolo,  MNK Futsal Dinamo - MNK Crnica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
01.05.2022.
u 13:12

U Splitu su Universitas i Futsal Pula odigrali krajnje tvrdu utakmicu te golova nije bilo tijekom 40 minuta igre. U produžecima je, pak, pobjednika odlučio pogodak Bilića, a u polufinalu Futsal Pula čeka Square ili Futsal Dinamo

Poznata su tri sudionika polufinala doigravanja Prve HMNL. Nakon Novog Vremena u petak proboj u polufinale su dan kasnije izborili igrači Olmissuma i Futsal Pule.

Olmissum, aktualni prvak, pobijedio je s 2-0 u seriji protiv Vrgorca. Nakon domaće pobjede slavili su Omišani i u gostima 3-2 čime su izborili polufinalnu seriju s Novim Vremenom. Golove su za Olmissum dali Kustura, Pavić i Jurić, dok su strijelci za domaći sastav bili Martinac i Gašpar.

U Splitu su Universitas i Futsal Pula odigrali krajnje tvrdu utakmicu te golova nije bilo tijekom 40 minuta igre. U produžecima je, pak, pobjednika odlučio pogodak Bilića, a u polufinalu Futsal Pula čeka Square ili Futsal Dinamo.

To je jedina serija koja je otišla u treću utakmicu i to nakon sjajne izvedbe i 7:1 Futsal Dinama na domaćem terenu. Nezaustavljiv je za Dubrovčane bio Davor Kanjuh koji je zabio četiri gola, a još su po jedan dodali Čekol, Zonjić i Novak. Odlučujuća treća utakmica igra se u Dubrovniku.

Prva HMNL, doigravanje (četvrtfinale, druge utakmice):

Universitas Split - Futsal Pula 0:0, produžeci 0:1 (Futsal Pula dobila seriju s 2:0)

Futsal Dinamo - Square 7:1 (serija je izjednačena na 1:1)

Vrgorac - Olmissum 2:3 (Olmissum dobio seriju s 2:0)

Petak:

Novo Vrijeme - Crnica 5:1 (Novo Vrijeme je dobilo seriju s 2:0)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije