Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili 486 dana prije početka OI-a
Povratak na članak

Olimpijski stadion završen prije roka, Tottenham ga pokušava dobiti na sudu

Nekoliko tjedana prije roka završena je izgradnja londonskog olimpijskog stadiona.

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:43 30.03.2011.

Ima li tko iz Engleske tko može pojasnit ovu zbrku oko stadiona? Jel u pitanju dio grada gdje je stadion izgrađen il nekaj drugo?

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:58 30.03.2011.

@Idler Olimpijski stadion je u kvartu Stratford, što je jako blizu West Hama, ali nije daleko ni od Tottenhama. West Hamu je dodijeljen stadion jer su se obvezali da će zadržati atletsku stazu, dok je Tottenham imao prijedlog ukloniti stazuzu i napravit rekonstrukciju tako da stadion bude potpuno nogometni, a za atletiku bi se koristio stari atletski stadion na Crystal Palaceu. Tottenhamov prijedlog nije imao šanse jer taj Olympic Park Legacy Company smatra da mora ostati spomen na Olimpijske igre koje će se održat u Londonu, a i puno novca poreznih obveznika je potrošeno, da bi se to samo uklonilo. Zato je i većina ljudi u Londonu podržala West Ham. Zanimljivo je da mnogi navijači West Hama ne žele preselit jer se boje da će na novom stadionu biti puno slabija atmosfera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.