Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NAPUSTI MANCHESTER

Olić Vidiću: Dođi k nama u Bayern!

Ivica Olic
Reuters
12.05.2010.
u 15:27

Ivica Olić, hrvatski nogometaš u redovima minhenskog Bayerna, pozvao je svog starog poznanika, srbijanskog braniča Manchester Uniteda Nemanju Vidića, da dođe k njemu u München.

- Čim sam čuo da je Bayern zainteresiran za njega, odmah sam mu rekao: "Dođi k nama, upoznaj jednu novu ligu!" - rekao je Olić u izjavi za njemački sportski tjednik Sport Bild.

Dvojica nogometaša odlično se poznaju iz svojih moskovskih dana. Od ljeta 2004. do siječnja 2006. Vidić je igrao u Spartaku, dok je Olić u to vrijeme nosio dres CSKA-a.

- Jasno mi je da Nemanja igra u jednome od ponajboljih klubova svijeta, te da se na Otoku ubraja među najkvalitetnije braniče. Ali ako želi promijeniti sredinu, Bayern je svakako jako dobar kandidat. Rekao sam mu da će mu ovdje u Münchenu biti fantastično živjeti s obitelji – rekao je Olić.

Unatoč špekulacijama o odlasku s Old Trafforda, Vidić ima čvrst ugovor još dvije godine. Odštetna klauzula u njemu iznosi 20 milijuna eura.

Komentara 6

JA
JanezPatriot
19:28 12.05.2010.

12.05.2010. u 16:45h ray34 je napisao/la: kolko god je ovaj slovenca naporan, moram priznat da ima smisla za humor Hvala ti lijepa..Uživaj i sve najbolje..

OS
Ogy Serbia
00:47 13.05.2010.

Hahahha, tako je Slovenac, zaje*avaj Hrvate :D Podrzavam te apsolutno ;) Nece BRE Vidic u Minhen. On se vraca u Zvezdu! Osvajamo ponovo Ligu Sampiona (Ligu Prvaka)! Red Star For Ever!

JA
JanezPatriot
15:39 12.05.2010.

Olić Vidiću: Dođi k nama kockastima ! Ješčemo kokice i gledati TV umjesto da na SP trčiš za Messijem, Lampardom, Drogbom ili Riberyjem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije