Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Groznica polufinala

Olić: Svi bi u München! Isključio sam mobitel, bilo je neizdrživo...

\'Bayern Munich\'s Croatian striker Ivica Olic celebrates scoring during the UEFA Champions League second leg quarter-final football match FC Bayern Munich vs Olympique de Marseille in Munich, souther
AFP
16.04.2012.
u 08:18

– Da sam mogao fanovima nabaviti 5000 ulaznica, i to bi mi bilo premalo... – kaže Olić, a oko stotinu navijača iz Hrvatske ide na utakmicu Bayern - Real

Kad se doznalo da će se u polufinalu Lige prvaka sučeliti Bayern i Real, užarili su se mobiteli naših Bavaraca, Ivice Olića i Danijela Pranjića...

- Da možemo, cijelu bismo jednu tribinu ispunili samo našim osobnim navijačima, toliko smo, naime, zahtjeva za ulaznicama imali - rekao nam je Olić prije nekoliko dana.

U subotu je u München već došao Ivičin stariji brat Marin, kao prethodnica ekipe iz Davora, Olićeva rodnog mjesta... Koliko je ulaznica Ivica uspio osigurati?

- Čini mi se oko 50. Osim nas iz Davora, dolazi i ekipa iz Zagreba i Slavonskog Broda, bit će nas dosta. Ovaj put nismo iznajmili vilu kao u Madridu na finalu Lige prvaka, bit ćemo smješteni u hotelu - kaže Marin Olić.

I Danijel Pranjić uspio je za svoje prijatelje osigurati 50 ulaznica, tako da će na tribinama Allianz Arene biti stotinjak Hrvata koji će "drukati" za Bayern...

- Da sam mogao nabaviti 5000 ulaznica i to bi bilo premalo kakva je potražnja bila! Isključio sam mobitel prije nekoliko dana, ma to se više nije moglo izdržati - rekao je Olić.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 7

SE
serđo
10:12 16.04.2012.

ugasi i internet.

KA
karambita
12:12 16.04.2012.

Ja navijam za Real....dosta je vise tog hrvatskog ulizivanja Njemcima

Avatar dariodario551
dariodario551
09:12 16.04.2012.

Ja sam ugasio Televizor ,da ne gledam te Glupane, pa je postalo izdrživo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije