Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Olić otpao, Bilić pozvao Kalinića na Euro!

Ivica Olić
Sanjin Strukić/Pixsell
04.06.2012.
u 13:26

– Nalaz ultrazvuka i magnetne rezonancije na iznenađenje svih prisutnih pokazao je rupturu, odnosno djelomično puknuće duge glave mišića bicepsa desne natkoljenice

Ivica Olić danas je bio u  Münchenu na pretragama koje su otkrile da je ozljeda teže prirode pa tako on ne putuje na Euro.

– Ozljeda koja se nije činila teškom i suprotno subjektivnom dojmu igrača i liječnika, ali i inicijalnom pregledu liječnika, nažalost se pokazala kao ozljeda teže prirode – rekao je dr. Bahtijarević te zaključio:

– Nalaz ultrazvuka i magnetne rezonancije na iznenađenje svih prisutnih pokazao je rupturu, odnosno djelomično puknuće duge glave mišića bicepsa desne natkoljenice za čiji oporavak može trebati između 4 i 6 tjedana.

Umjesto ozlijeđenog Olića Bilić je pozvao Kalinića koji je za sutra imao rezerviran let za Dnjipropetrovsk, trebao se pridružiti klubu na pripremama, ali je otkazao let te će ipak otputovati u Varšavu.

Ključne riječi

Komentara 50

MA
MaSpa
14:34 04.06.2012.

eto, proklete "prijateljske" tekme! Ola mi je strašno drag, i ja bih ga vodio na Euro ako treba samo da sjedi na klupi!

DU
Deleted user
13:34 04.06.2012.

Logicno da zove kalinica ! On je bolji i od ovih prije pozvanih.(moje misljenje)

RB
rudimir bombardirovic
13:35 04.06.2012.

Kalinić je od poćetka trebao dobiti prednost nad Olićem,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije