Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjera u špice

Olić: Ne brinite, zabit ću za pobjedu!

'Mallorca\'s Argentinian goalkeeper Israeli goalkeeper Dudu Aouate (R) touches the head  of Barcelona\'s forward Bojan Krkic during their first league football match between Barcelona and Mallorca at
'JOSEP LAGO'
09.10.2010.
u 08:10

Naši napadači nisu zabrinuti zbog golgeterske krize, kažu da su jači od domaćina. Ne razmišljam o ona tri gola koja sam prošli put zabio u Tel Avivu, ne živim od prošlosti, rekao je uoči puta Eduardo da Silva

Golgeterski post zabrinjava Slavena Bilića, ali i naciju, koja nakon klupskih uspjeha čeka da napokon i najdraža momčad eksplodira.

– Znam da svi gledaju u nas napadače, a nama baš ne ide. Ali, ovaj smo tjedan dobro trenirali, osjetio sam među suigračima želju, pozitivnu nervozu, ono što nas sve zajedno može dodatno motivirati. Ma, ne brinite se, postići ću taj pogodak za pobjedu – nasmiješio se u maglovito zagrebačko jutro prije leta u Tel Aviv Ivica Olić.

Igrali ste puno velikih, povijesnih utakmica. Ova bi mogla biti slična, posebno zbog izbornika Bilića?

– Skloni smo pretjerivanju, sigurno je da tri boda iz Tel Aviva donose mir, vraćaju samopouzdanje. Ako baš želite da govorimo statistički, mislim da nas niti remi ne isključuje iz utrke. Jer, Grci su već kiksali u susretu s Gruzijom.

Eduardu da Silvi posljednji posjet Tel Avivu u dresu kockastih ostao je u predivnom sjećanju, utrpao je Izraelcima tri komada.

– Znamo da neće biti lako. U deset godina Izraelci su kod kuće izgubili samo dvaput, od toga jednom od nas, a drugi put nisu imali sreće. Naša je najveća šansa što igraju otvoreno, to nam i te kako odgovara – rekao je Dudu, ali nije obećao da će postići novi hat-trick.

– U subotu navečer igrat će se potpuno drugačije. Tako je tada bilo, ali ja ne želim živjeti od prošlosti.

Ne priznaje da su nam ključni igrači u krizi.

– Ma nema krize, a to što neki igraju možda će nam ovaj put i pomoći. Svi smo svježi, nema umornih.

Dudu je zaboravio na ozljede koje su ga mučile.

– Potpuno sam spreman, dobro se osjećam i jedva čekam početak.

Zanimljivo, izraelski vratar zove se Dudu Aouate. Pa neka Dudu zabije Duduu.

Komentara 22

RO
rokoniksa
09:15 09.10.2010.

Pogledajte kakvu nam vojnu invaziju spremaju Izraelci http://www.zabavnikplus.com/language/hr-hr/naslovnica/prikaz_clanka/articleid/2051/izrael-vojnom-taktikom-zeli-sru-scaron-iti-hrvatsku.aspx

OB
-obrisani-
08:24 09.10.2010.

Ajde Flak ne pricaj bez veze.... Bilica brinu napadaci...?... Neki dan je rekao da se ne brine za nase napadace,jedan od njih ce postici pogodak,a drugi mozda i neko na koga ne mislimo... Mozda koji veznjak,bek ,tko zna, ko se dokopa prilike... Isto je kad Ola ne postize u klubu golove.... onda nije samo on kriv nego cijela ekipa... Necemo sad na napadace....Bolje vam je nista ne prenositi kad ionako niste objektivni,i dobro vam je Ola rekao (smo ) = Skloni ste pretjerivanju....!!

OB
-obrisani-
11:22 09.10.2010.

Olić: Ne brinite, zabit ću za pobjedu kao što sam to \"radio\" na World Cupu u JAR-u i u finalu Lige Prvaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije