Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rangers - Celtic 3:2

Old Firm s pet golova i tri crvena

'Rangers\' Carlos Bocanegra (R) challenges Celtic\'s Gary Hooper during their Scottish Premier League \'Old Firm\' derby soccer match at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland, December 28, 2011. RE
'RUSSELL CHEYNE'
25.03.2012.
u 19:30

Old Firm, derbi između Rangersa i Celtica, uvijek je nešto posebno.

Iako je Rangers proglasio bankrot, zbog čega mu je oduzeto deset bodova, i unatoč činjenici da je za vječnim rivalom zaostajao čak 21 bod, Ibrox Park bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

Domaćini su poveli već u 11. minuti, a strijelac je bio Aluku. Upravo je on u 72. minuti izašao iz igre, a njegova zamjena Little u prvom je kontaktu s loptom postigla pogodak.

U međuvremenu je Celtic ostao bez dva igrača, crvene kartone dobili su Korejac Du-Ri Cha i Wanyama i činilo se da je sve gotovo. Međutim, u 88. minuti branič Rangersa Bocanegra skrivio je jedanaesterac i dobio crveni karton, a siguran realizator najstrože kazne bio je Brown.

U sudačkoj nadoknadi Rogne je smanjio na 3:2, ali nije bilo vremena za nešto više.

Bila je to ukupno 159. pobjeda Rangersa u 398. Old Firmu. Celtic zasad ima 144 pobjede.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
09:19 26.03.2012.

baš mi je drago da je rangers pobijedio komuniste, hi hi

MI
milton
19:08 26.03.2012.

rangersi su oni loši, a zeleni celtic oni dobri, moj serđo. zar ne bi bilo ispravno sergio????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije