Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robin Soderling

'Đoković je jedini koji može zaustaviti Nadala u Roland Garrosu'

Rafael Nadal i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.05.2019.
u 09:21

Možda Federer ima neke šanse u borbi za naslov, ali budu li Đoković i Nadal zdravi stići će do finala. Njih dvojica bi mogli odlučivati o pobjedniku Roland Garrosa - kaže Robin Soderling

U nedjelju počinje teniski Grand Slam u Roland Garrosu. Bivši švedski tenisač Robin Soderling vjeruje kako će turnir proći u dominaciji Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, a prednost daje Španjolcu.

- Đoković je na zemlji već pobjeđivao Nadala, čak jednom i u Parizu. Vjerujem da je jedini koji u ovom trenutku može nadjačati Nadala - kaže Soderling.

Rafael Nadal i Novak Đoković
1/9

Švedski tenisač je 2009. u Parizu pobijedio Rafaela Nadala.

- Suparnici protiv Nadala pokušavaju igrati agresivno, a Đakoviću to ne treba. Novak mu se može fizički suprotstaviti. Najteže je osvojiti Roland Garros, a bude li Đoković na razini na kojoj je bio u finalu Australian Opena, ponovno može pobijediti Nadala - istaknuo je bivši švedski tenisač.

Prvi igrač svijeta Đoković u 1. kolu igra protiv Poljaka Hurkacza (43.), dok je Nadalov (2.) suparnik Nijemac Hanfmann (184.).

- Možda Federer ima neke šanse u borbi za naslov, ali budu li Đoković i Nadal zdravi stići će do finala. Njih dvojica bi mogli odlučivati o pobjedniku Roland Garrosa - dodao je Robin Soderling i podvukao kako je Nadal favorit ovogodišnjeg Grand Slama u Parizu.

>> Pogledajte razgovor s Bornom Ćorićem na Večernji TV-u u videu na vrhu teksta

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
09:33 25.05.2019.

Hm, ovu dvojcu jedino iznenadna doping kontrola može zaustaviti

MU
muh
10:43 25.05.2019.

Več je zgubio od mladih koji dolaze kladio bi se da ove godine neče osvojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije