Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA MLADENA MILETIĆA

Oko Cibone su uvijek kružile hijene, sve dok nije ostala bez ičega. Sistemski uništena u ime nekretnina

31.12.2023.
u 14:00

Oko Cibone su godinama kružile hijene. Dok nije ostala bez ičega. Sistemski uništena u ime nekretnina, prisiljena dijeliti besplatno cijele generacije igrača, možda bi se već pod privatnim kapitalom i vratila kao neka "Cibona xyz" da je na prvu najavu ovrha proglasila bankrot.

Ključne riječi

Komentara 8

AN
AntePortas9
18:53 31.12.2023.

Idući na redu je Dinamo...

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
15:30 31.12.2023.

Oko Cibone su godinama kružile prave hrvatske hijene. Dok nije uz Boga i domoljublje ostala kao svoja na svome bez ičega.

Avatar comandante
comandante
07:48 03.01.2024.

ma kakvih nekretnina!! pa tu se kralo, dilalo...čak su i neki bivši igrači tu se pojavljivali da bi se nakrali!! sramota, a ova sadašnja postava je za Muppet show

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije