Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Oko 300 njemačkih navijača napalo policiju u Napulju, 11 uhićenih

DEU, ChL, 1.FC Union vs. Sporting Braga,
nordphoto GmbH / Engler
08.11.2023.
u 16:00

Do uhićenja je došlo nakon "ozbiljnih nereda" koji su izbili u utorak navečer u nekoliko ulica u povijesnom središtu Napulja, dodala je policija.

Jedanaest njemačkih navijača uhićeno je u Napulju nakon navijačkih nereda uoči utakmice Lige prvaka između Napolija i Union Berlina, objavila je u srijedu talijanska policija uprava.

Do uhićenja je došlo nakon "ozbiljnih nereda" koji su izbili u utorak navečer u nekoliko ulica u povijesnom središtu Napulja, dodala je policija.

Oko 300 njemačkih navijača uništavalo je automobile i klupe na ulici prije nego što su "napali policijske snage kamenjem za popločavanje, palicama, metalnim i drvenim šipkama i pirotehničkim sredstvima", te pritom devastirali poslovni objekt na Piazzi Dante, rekla je policija.

Uhićeni su članovi "najekstremnijih ultra skupina navijača" Union Berlina, kao i Borussije Mönchengladbach, povijesnog rivala Napolija koji su bliski s navijačima Union Berlina.

Utakmica se igra u srijedu u 18.45 sati na stadionu Maradona. U prvoj utakmici Napoli je u Njemačkoj slavio sa 1-0.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije