Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNE OKOLNOSTI

Oglasili su se iz kluba čijem je igraču Nikola Vlašić slomio nogu pa zaplakao

Foto: Reuters
1/8
17.04.2022.
u 21:24

Hrvatski reprezentativac nije mogao izdržati kad je to ugledao i briznuo je u plač, svjestan što za karijeru nogometaša znači takva situacija. Ali i za čovjeka.

Nikola Vlašić nehotice je slomio nogu nogometašu Burnleyja Ashleyju Westwoodu u 21. minuti utakmice pa zaplakao od šoka, a tim se povodom oglasio klub nesretnog 32-godišnjaka.

- Doživio je ozbiljnu ozljedu gležnja. On je dobro i s klupskim je liječnikom, a narednih dana pregledat će ga specijalist. Svi u klubu žele mu brz oporavak - naveli su iz Burnleyja.

Nesretni događaj zbio se uistinu slučajno jer Vlašić je bio u naletu i pao preko noge protivnika, ali igraču Burnleyja pukla je kost u tom trenutku zbog položaja u kojem se nalazio pa se sve pretvorilo u uistinu zastrašujući epilog.

 

 

 

Hrvatski reprezentativac nije mogao izdržati kad je to ugledao i briznuo je u plač, svjestan što za karijeru nogometaša znači takva situacija. Ali i za čovjeka.

>>> Fotografije teškog trenutka nakon loma noge

1/9

Na fotografijama i videosnimci vidljiv je trenutak, ali i grozna posljedica. Nikola, svjestan od prvog trenutka što se dogodilo, pao je na koljena, a suze su krenule same od sebe. Suigrači su ga tješili, no psihičke posljedice će ostati.

Utakmica je u konačnici završila 1:1, ali Burnley može žaliti jer Cornet je propustio zabiti s bijele točke kod vodstva 1:0, što bi njegovoj momčadi možda donijelo tri boda, jako bitna u borbi za ostanak.

>>> Snimku ozljede Westwooda pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije