Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća legende

Odvjetnik otkrio zašto obitelj ne iznosi informacije o Schumacherovu oporavku

schumacher
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.01.2016.
u 09:50

Morate razumjeti da se on više ne natječe i ima pravo na privatnost, naglasio je odvjetnik.

Prošle su dvije godine otkako je Michael Schumacher teško nastradao na skijanju u francuskom Meribelu, a informacije o oporavku članovi njegove obitelji gotovo da ne iznose u javnost. Potpuno su se izolirali pa zbog toga u medije izlaze neprovjerene informacije koje često budu demantirane.

– Nekoliko sam puta pitao Corinnu za dozvolu da ga posjetim, svaki put bez uspjeha. Ovo je za mene grozna situacija. Moja obitelj pati. Naše su obitelji bile bliske posljednjih 25 godina i ne shvaćam ovu situaciju – požalio se bivši Schumijev menadžer Willi Weber, a odvjetnik obitelji Schumacher Felix Damm otkrio je zašto bližnji sedmostrukog svjetskog prvaka u F1 ne otkrivaju detalje o oporavku.

- Michael je uvijek imao jasnu liniju između javnog i privatnog života čak i prije teške nesreće. Sama nesreća je dio povijesti i može se o tome izvještavati, ali ne i kada počne oporavak. Mogu razumjeti da postoje ljudi koji su ozbiljno zainteresirani oko njegovog oporavka. Međutim, s druge strane morate razumjeti da se on više ne natječe i ima pravo na privatnost. Ne možete dokazati kako bi priopćenjem odgovorili na sva otvorena pitanja. Umjesto toga, svaka izjava bi povlačila nova pitanja - naglasio je Damm.

>>Dvije godine od nesreće: Schumacher se još uvijek bori, samo obitelj zna stvarno stanje

Komentara 9

Avatar ivo587
ivo587
15:09 01.01.2016.

Kaj budu vidjeli, kostur na sparatima, dok toktori ne pokradu i zadnji milion.

DU
Deleted user
16:24 01.01.2016.

Mislim da, na žalost, tu kruha (nade) nema....

Avatar think pink
think pink
10:45 01.01.2016.

ajme sramote od "članka" - pa ovo je nivo pučke školice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije