Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER Pobjeda u Varaždinu nije promijenila ništa u izboru šefa struke

Odluka o novom Hajdukovu treneru u srijedu

03.11.2008.
u 20:30

Očekivani prolaz u kupu Hrvatske protiv Konavljanina pa važni bodovi iz Varaždina. Ante Miše na Hajdukovoj klupi prekinuo je neugodan niz u kojem su bijeli osvojili tek četiri od dvanaest bodova. Ali, to je već negdje u arhivi, Hajduk bi do srijede trebao imati novog trenera.

Peroš čestitao neizravno
- Ako ste mislili da su Mišine šanse, bez obzira što on misli, porasle nakon Varteksa, prevarili ste se. Miše je jedan od kandidata, njegova pozicija nije ništa drugačija nakon utakmice s Varteksom. No, u svakom slučaju čestitam mu na pobjedi, važno je bilo prekinuti slab rezultatski niz. Miše ima ugovor s Hajdukom i on će sigurno ostati u klubu, a još ćemo vidjeti na kojem mjestu - kazao je Mate Peroš, predsjednik Hajduka.

Deset milijuna eura za Kalinića


Talijanski mediji prenose da je Palermo spreman stupiti u kontakt sa splitskim Hajdukom u želji da osnaži svoju momčad Nikolom Kalinićem, što su najavili još prošlog mjeseca.
Predsjednik kluba Maurizio Zamparini u siječnju namjerava izdvojiti 10 milijuna eura kako bi nagovorio čelnike Hajduka da mu ustupe napadača kojeg vide kao idealnu Amaurijevu zamjenu. Za sada je jedini ozbiljni pregovarač bila Valencia čija ponuda nije bila tako izdašna.

Predsjednik se nije javio Miši, nije mu izravno čestitao na pobjedi.

- S momčadi je bio Fredi Fiorentini, po njemu sam odaslao čestitke - ne vidi Peroš ništa čudno u tome što nije direktno zvao Mišu.

A ima Peroš i drugih briga. Svjestan je da trenera mora pod hitno izabrati. Jer, svako daljnje odgađanje ostavit će dojam neozbiljnog kluba.

Izbor do Zagreba
- Hajduk će do kraja ovog tjedna imati trenera. No, u javnost nećemo izlaziti s imenom dok se ugovor ne potpiše, to više neću ni ponavljati - kazao je Peroš.

Dakle, pregovori su od ponedjeljka otvoreni, kandidati se znaju, a valja vjerovati predsjedniku kad kaže da će sa svima razgovarati. Kao prva opcija i dalje figurira Zlatko Cico Kranjčar, i Kruno Jurčić sasvim solidno stoji, razgovor će biti obavljen i s Ivom Šuškom, vjerojatno i sa Zoranom Vulićem, a i Miše je u igri. Prema svim saznanjima Hajduk će trenera dobiti do srijede i u dvoboju protiv Zagreba, u kojem neće biti kartoniranog Ibričića, bijeli će na klupi imati novog stratega.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije