Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK KAPETANA

Odlične vijesti za vatrene odmah nakon prvog treninga: Modrić se osjeća dobro!

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
08.11.2021.
u 19:46

Izbornik Dalić ništa ne želi prepustiti slučaju pa je poštedio ukupno šest igrača, a Vlašić će se priključiti momčadi sutra.

Izbornik Zlatko Dalić doznao je sjajne vijesti već prvog dana okupljanja vatrenih u Zagrebu - Luka Modrić se osjeća dobro i viroza je iza njega!

Naime, iako nije odradio prvi trening s reprezentativcima ili dolazio na stadion, kapetan se osjeća dobro i vježbao je u hotelskoj teretani. Nije poznato hoće li trenirati već sutra s momčadi, ali dobra je vijest da se vratio treninzima.

Mjeru opreza je izbornik odredio i za Josipa Brekala, koji je na poštedi i odradio je individualni trening. Nije ozbiljnije ozlijeđen, no postepeno će ga se uvoditi u trenažni proces.

11.10.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine u Katru, skupina H, 8. kolo, Hrvatska - Slovacka. Zlatko Dalic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Na poštedi su i igrači iza kojih je vikend u kojem su nastupili za svoje momčadi. Riječ je o njih pet - Marku Livaji, Leonu Sučiću, Lovri Majeru, Marcelu Brozoviću i Dejanu Lovrenu. Oni su pak trening odradili u teretani stadiona Maksimir. Ujedno, Nikola Vlašić, prema planu, priključit će se vatrenima sutra zbog lakšeg potresa mozga koji je zadobio na treningu West Hama. I propustit će utakmicu s Maltom.

Svi ostali normalno su trenirali na glavnom terenu u Maksimiru.

Hrvatsku u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru čekaju dvije posljednje utakmice, a ono što treba, osim u teoretskoj situaciji, jest svih šest bodova. Tako bi se izborio direktan plasman na natjecanje i izbjegle neugodne dodatne kvalifikacije.

Malta će biti prvi izazov 11. studenoga od 20:45, a u nedjelju 14. studenoga na Poljud stiže Rusija, a susret počinje u 15 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 4

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:07 08.11.2021.

Pa naravno da se osjeća dobro. Zašto se ne bi osjećao dobro? Čovjek je preskočio Rayo jer je ta utakmica za njega nebitna i zato da bude spreman za ove dvije jer su mu bitne, jer on silno želi ići na još jedan SP. Čovjek ne živi dva puta.

Avatar Oneill
Oneill
07:15 09.11.2021.

Kad igramo bez njega više puta smo bolje igrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije