Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNO

Odbijena Čačićeva ostavka

čačić
Željko Hladika/PIXSELL
09.02.2010.
u 14:22

Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza na današnjoj je sjednici jednoglasno odbio ponuđenu ostavku Radimira Čačića na mjesto predsjednika HTS-a.

Članovi Upravnog odbora zaključili su kako za ostavku trenutačno ne postoji zakonska obveza, a njeno prihvaćanje nanijelo bi nepopravljivu štetu funkcioniranju saveza.

Iskazano je zadovoljstvo dosadašnjim Čačićevim radom, stabilnim poslovanjem te posebno velikim sportskim uspjesima postignutim u njegovu mandatu, čime je Hrvatski teniski savez postao jedan od najuspješnijih sportskih saveza u Hrvatskoj, što je potvrdio i Hrvatski olimpijski odbor.

Posebno je istaknuto osvajanje Davisova kupa 2005. godine kao najveći uspjeh u povijesti hrvatskog tenisa te prošlogodišnji plasman u polufinale istoga natjecanja, a podršku Čačićevu ostanku dali su i naši zlatni reprezentativci Ivan Ljubičić i Mario Ančić.

Komentara 3

MA
margaritas
14:49 09.02.2010.

koliko je platio clanovima odbora to je strašno bogomdani cacic srami se

AP
apaurin
15:54 09.02.2010.

u ovoj zemlji je sve moguće,tako je moguće i da čovjek nakon ubojstva dobije medalju časti ,,moguće je da polupismen čovjek ako je podoban bude upravitelj javnog poduzeća i onima sa visokom školskom spremom(hrvatska pošta),moguće je kupit ispit ,diplomu ,pamu ,pa što se onda čudimo ? Zivila Hrvatska !!!

OB
-obrisani-
17:50 09.02.2010.

Sada dežurni kritičari, moralizatori i dušobrižnici žele s političke scene izbaciti onoga koji je pokazao kako se političar (i svaka osoba koja poštuje zakon) u takvim situacijama treba ponašati: priopćio je što se dogodilo, nije bježao s mjesta nesreće, bio je otvoren za sve informacije o nesreći, izjavio da mu je žao, najavio da će prihvatiti bilo kakvu odluku suda. Dakle, prekršio je zakon, ali nije ni u jednom trenutku pokazao da je iznad zakona, niti da ga pokušava izigrati. Za razliku od brojnih hrvatskih političara, ustavnih sudaca i drugih javnih djelatnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije