Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United sprema se za Barcelonu

Od viška glava ne boli: Ferguson će saslušati Mourinhove savjete

Alex Ferguson
AFP
05.05.2011.
u 11:16

Londonski finale Lige prvaka igrat će 28. svibnja nogometaši Manchester Uniteda i Barcelone. Menadžer Crvenih vragova Alex Ferguson poznaje suparnika, no možda ne toliko dobro

Ferguson je izjavio da će rado prihvatiti savjete Realova trenera Josea Mourinha kako bi što bolje pripremio svoju momčad za finale na Wembleyju. Madriđani su ove sezone igrali pet utakmica protiv Barce, a Mourinhov je sastav samo jednom uspio svladati katalonsku momčad, i to u finalu španjolskog kupa sa 1:0. Manchester United i Barcelona su finale Lige prvaka igrali prije dvije godine, kada je Barca slavila sa 2:0.

- Barcelona igra odlično, sada je na vrhuncu i djeluju vrlo moćno. Finale bi moglo biti dobro - istaknuo je Alex Ferguson te dodao da će rado saslušati koji Mourinhov savjet.

- Nas dvojica mnogo razgovaramo, pričali smo i prošli tjedan. Dobro poznajemo Barcelonu, ali ću rado saslušati Mourinha. To može samo koristi - podvukao je Ferguson.

Komentara 4

VA
vaha30
11:51 05.05.2011.

##################################################### Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ #####################################################

BO
bomba
14:42 05.05.2011.

Novinar kaže Reak je samo jednom dobio Barcu. Četiri utakmice u nizu koje su odigrale ove dvije ekipe skor je po 1 pobjeda na obje strane i dva neriješena rezultata. Samo jednom je dobio i samo jednom je završio utakmicu sa 11 igrača.

BE
bepe_
15:53 05.05.2011.

Ovo u naslovu nije točno jer od viška ipak glava boli! ja imam oko 120 kg i opet me glava boli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije