Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li vrijeme za smjenu generacija?
Povratak na članak

Od svih mladih lavova Medvjedev najoštrije grize

Za našeg Ćorića dobro je to da je u ovom društvu jedan od najmlađih (22 godine i 10 mjeseci), u konkurenciji igrača do 23 godine treći je na svijetu, ispred njega su samo Zverev i Tsitsipas

Komentari 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:39 24.09.2019.

Medvjedi su i inače respektabilno jake životinje, tako da me ovo ne čudi. U Hrvatskoj je tako jedan medvjed ministar. Doduše i Ćorić, ali nema tako jaki resor.

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
18:18 24.09.2019.

Borna je imao vrlo dobru proslu sezonu. Ja sam u jednom trenutku pomislio da bi do kraja 2018. mogao cak uci i u odabrano drustvo od Top 10! Ali onda je (opet) iz nekog razloga malo "podigao rucnu"... Ova sezona se polako blizi kraju, svi veliki turniri su vec odigrani, izgleda da od ulaska u elitno drustvo ni ove godine nece biti nista... A Medvedev, ako uspije odrzati ovu formu i igrati bez velikih oscilacija, vrlo je ozbiljan kandidat za No.1, mozda vec i slijedece godine?

VL
MA
Mama
17:38 24.09.2019.

nasim talentima kad ih hoces unistiti samo reci da ce biti najbolji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.