Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Od silnih obećanja ništa! Hrvatski rukomet se nije maknuo s mjesta. Godine prolaze, mi gledamo

28.01.2024. u 13:02

Ne počne li se ulagati u ligu, Hrvatska u rukometu više ništa neće napraviti. Izbornik je ismijava, a najviše su pokazali upravo igrači iz hrvatske lige

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:35 28.01.2024.

Maknuti glavešine iz Saveza kao korak br. 1. Dovesti crnogorca Vuju da ubrza ekipu do limita kao broj 2.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
13:23 28.01.2024.

Prvi, od ovih posljednjih udaraca hrvatskom rukometu imaju za opravdati upravo oni koji su žustro medijski navijala za to da se Perkovca postavi kao izbornika! Savez im je, nažalost, i na štetu rukometa popustio. Isti sada koliko sam na nekoliko portala uspio pročitati navijaju za "stranog trenera" za kojeg sam siguran da će hrvatskom rukometu napraviti još veću štetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije