Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OD DANAS ĆE SVE BITI DRUGAČIJE: Vrhunski nogomet se vratio!

Germania Sport kladionica
Foto: Promo
16.05.2020.
u 07:45

Kreće Bundesliga, gledat će je preko MILIJARDU ljudi širom planete

Dugo smo patili, predugo čekali… Ali tome je danas kraj! Vrhunski nogomet se vratio, a prva od najjačih europskih liga koja kreće je njemačka Bundesliga!

Prvenstvo koje je poznato po sjajnim utakmicama, ogromnom broju golova, preokretima… prvo će se nastaviti poslije pauze zbog pandemije koronavirusa. Sudbina je, izgleda, tako htjela da nas iz sušnog perioda izvede baš Bundesliga, kraljica svih europskih liga po atraktivnosti.

Kada danas od 15.30 na terene (u specijalnim uvjetima i bez publike na stadionima) u Dortmundu, Düsseldorfu, Leipzigu, Frankfurtu… istrče nogometaši 12 njemačkih prvoligaša, u njih će putem malih ekrana biti uprte oči cijelog svijeta. S obzirom na to da u ponudi nema drugih vrhunskih sportskih sadržaja, to je sasvim logično.

„Kako će ovog vikenda naša liga biti jedino sportsko natjecanje koje se prenosi na TV-u, procjenjujemo da će utakmice Bundeslige gledati ukupno preko milijardu ljudi“, prognozira Karl-Heinz Rummenigge, generalni direktor minhenskog Bayerna.

Baš bavarski gigant i vodi u Njemačkoj poslije 25 odigranih kola. Ima 55 bodova, a prate ga Dortmund sa 51 i RB Leipzig sa 50 bodova. Ova tri tima vodit će borbu za titulu, suglasni su skoro svi, iako, na primjer, Mönchengladbach ima 49, a Leverkusen 47 bodova… Duga i neočekivana pauza donijet će dodatnu dozu neizvjesnosti u Bundesligu jer je veliko pitanje kako se tko snašao, da li su igrači poštivali preporuke za treninge u kućnim uvjetima, tko će od njih i koliko spreman izaći na teren.

Šta nam to govori? Pa vjerovatno da će „hvatanje“ velikih tečajeva biti lakši posao nego ikad jer su iznenađenja itekako moguća. A najbolju ponudu za klađenje na Bundesligu  pronaći možete, kao i uvijek, u kladionici Germania.

Pogledajte termine svih utakmica 26. kola Bundeslige, a klikom na svaki od njih saznajte i koji su tečajevi i pronađite svog favorita:

Subota
15.30 Augsburg – Wolfsburg   

15.30 Borussia Dortmund – Schalke        

15.30 Fortuna Düsseldorf – Paderborn        

15.30 Hoffenheim - Hertha BSC       

15.30 RB Leipzig – Freiburg      

15.30 Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach    

Nedelja
15.30 Köln - Mainz 05     

18.00 Union Berlin – Bayern     

Ponedeljak
20.30 Werder – Leverkusen       

Od danas će sve biti drugačije - vrhunski nogomet se vratio, a uskoro će se Njemcima pridružiti i ono što svi najviše čekaju - Premier liga.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije