Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PROMJENA

Od 2014. vozači Formule 1 će moći birati brojeve na bolidu

'Finnish Formula One driver Kimi Raikkonen (R) of Lotus tries to overtake Brazilian Felipe Massa of Ferrari during the Formula One Grand Prix of Bahrain at the International Circuit in Sakhir, near Ma
DPA/PIXSELL
10.12.2013.
u 16:48

Broj 1 će i dalje biti rezerviran za aktualnog svjetskog prvaka, ukoliko ga isti želi koristiti, dok će ostali vozači moći izabrati brojeve od broja 2 pa sve do 99.

Odzvonilo je 'dosadnoj' numeraciji na bolidima te je FIA potvrdila kako će od iduće godine vozači moći birati brojeve pod kojim će voziti ostatak karijere.

Broj 1 će i dalje biti rezerviran za aktualnog svjetskog prvaka, ukoliko ga isti želi koristiti, dok će ostali vozači moći izabrati brojeve od broja 2 pa sve do 99. Ukoliko više od jednog vozača zatraži isti broj, prednost će imati vozač koji je bio bolje plasirani u poretku prethodne sezone.

Baš nas zanima koje brojeve će izabrati vozači.

Više pročitajte na portalu www.gp1.hr.

>> Nevjerojatna odluka: Zadnja utrka sezone bodovat će se dvostruko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije