Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizija

Od 1. prosinca na MAX tv-u nema Sportkluba

\'3077_-1_SportKlub_gr\'
VL
20.11.2010.
u 10:45

HT će sportske programe Arena 1 i 2 staviti u osnovni paket koji se dodatno ne naplaćuje.

– Zbog čega na HT-ovu MAX tv-u više ne mogu gledati Sportklub? - pitanje je koje smo često dobili proteklih dana.

– Dogovor vlasnika Sportkluba IKO medije i HT-a bio je takav da oba programa (Sportklub i Sportklub plus) budu u osnovnoj ponudi MAX tv-a. A ljudi iz HT-a su naše programe stavili u dodatni sportski paket, koji se i dodatno naplaćuje, a mi nismo o tome obaviješteni – rekao nam je Neven Cvijanović, voditelj zagrebačke podružnice Sportkluba.

U HT-u su potvrdili da se nisu dogovorili s vlasnicima Sportkluba i od 1. prosinca neće ga biti u našoj ponudi. Zbog toga smo odlučili sportske programe Arenu 1 i Arenu 2 staviti u osnovni paket koji se dodatno ne naplaćuje, a svi oni koji su ugovorili s nama konzumiranje sportskog paketa bit će oslobođeni njegova plaćanja za studeni i prosinac.

Sportklub ćete moći gledati preko B-neta, Iskona...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije