Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozadina sukoba BBB-a u Španjolskoj
Povratak na članak

'Napali su nas oni koji se protive upravi Dinama i Mamiću. Nazivaju nas 'plaćenicima', iako mi to nismo'

Glasnogovornik policije je rekao da su pronašli bejzbolsku palicu, nož i drugo hladno oružje “što upućuje da je sukob bio dogovoren ili pripremljen”.

Komentari 8

ED
europski dinamo
22:42 03.11.2016.

Slika navijaca Dinama sa stadiona u Sevilli treba uci anale organiziranih navijackih skupina!!!! 3 frakcije odvojene na tribini + neutralni navijaci Dinama koji su isto sjedili odvojeno. Nesto nevidjeno....

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
22:55 03.11.2016.

pa jasno vi ste olicenje postenja i morala kao i cijela uprava na celu s mamicem

VL
Avatar lobelzgb
lobelzgb
22:53 03.11.2016.

...nije mi jasno, oduvijek je BBB bio radikalno-desno orijentirana grupacija, osim nekih likova tipa Bauer, a sad se govori i pise da su pomoc imali u radikalno-ljevicarskoj skupini Biris Norte...pa ako je od tzv. antimamicevca previse je...

VL
UN
unbekant
08:45 04.11.2016.

Dokle vise,znali neko reci,pa dokle vise,da se tolike kazne izricu,zasto se ovi banditi koji prave ta sranj..vis ene pohapse i nesankcioniraju,pa zato se vis jednom to vodstvo Dinama ne upita,znali se krivac,zasto se to godima üpod tepih gura,pa HNS je ziasta lopovska organizacija,ako nemoze par stotina bandita locirati,pohapsiti isporuciti,na dugogodisnju robiju,s tim da nemaju prava na zalbe,te da ih novcano kazni,da nemogu za sledeci 50-ak godina ni zilet za brijanje sebi da priuse kupiti,zasto se to svakog tjedna ponavlja,zar smo spali na rang juzne arike ili sta ti ja znam gdje.

VL
ZG
zgblabla
09:16 04.11.2016.

samo mazohisti gledaju dinamo

VL
RO
robertek
08:29 04.11.2016.

Mamić treba otići. Pa Rijeka je igrala al pari sa Sevillom, Legija sa slabijom momčadi s Realom. Dinamo je smiješna kanta za napucavanje i svi mu se smiju. 4 udarca u okvir u 4 utakmice? U tom klubu nešto debelo ne valja, od navijača do uprave.

VL
1K
100%kaj
07:21 04.11.2016.

BBB su podijeljeni na nacin da je domace novinarstvo godinama trovalo ljude zlim natpisima o Mamicu. Mamic im je prvenstveno smetao zbog Dinama jel su znali ako maknu Mamica onda ce pasti i jaki Dinamo i opet ce imati gubitnicki prefiks kao sto je imao u jugi. Nazalost jedan broj BBB-a je nasjeo na tu jugo podvalu i danas imamo vecu skupinu kvazi dinamovaca koji se bore protiv svog (uspjesnoga) kluba i zajedno sa jugo torcidom marsiraju gradom. A kada usporedimo jednoga Mamica sa ostalim tajkunima u Cro onda shvatimo da su drugi isti a vjerojatno i gori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.