Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE OKUŠATI

Nurmagomedov mijenja sport, potpisao profesionalni ugovor s nogometnim klubom

Habib Nurmagomedov
instagram.com/khabib_nurmagomedov/
14.08.2021.
u 19:17

– Već sam neko vrijeme razmišljao dovesti Khabiba u klub. To sam pokušao napraviti nekoliko puta, ali nije bilo mogućnosti. Njega više može motivirati ljubav prema nogometu, nego novac – kazao je vlasnik kluba

Bivši UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov obožava nogomet i velika mu je želja jednog dana nastupiti za profesionalnu momčad.

Izgleda kako je neporaženi Dagestanac vrlo blizu ispunjenu svog sna. Naime, Legion Dinamo iz Mahačkale je na svom Instagramu objavio kako je Khabib potpisao profesionalni ugovor s nogometnim klubom, piše Croring.

‘Naš klub čekaju velike bitke, a za to su nam potrebni veliki ratnici. Ponosno objavljujemo da smo doveli Khabiba’, piše u objavi kluba ispod fotografije s potpisivanja ugovora.

Legion Dinamo je osnovan 2015. godine, a natječe se u trećem razredu ruske profesionalne lige. Prošlu sezonu završili su četvrti.

– Već sam neko vrijeme razmišljao dovesti Khabiba u klub. To sam pokušao napraviti nekoliko puta, ali nije bilo mogućnosti. Njega više može motivirati ljubav prema nogometu, nego novac – kazao je vlasnik kluba Shamil Lakhiyalov, te se nada kako će tim potezom privući sponzore.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Breoxs
19:13 15.08.2021.

Ako je Juranović dogurao do hrvatske reprezentacije, može i Khabib igrati u nekom profesionalnom klubu. Staviš ga na desnog bočnog, fizički je spreman, a ostalo će doći kroz individualni rad i utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije