Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Novo Vrijeme pobijedilo doprvaka Split Tommy, Dinamo slavio u sjajnom zagrebačkom derbiju

futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
08.10.2016.
u 23:30

U derbiju 2. kola makarsko Novo Vrijeme na domaćem je terenu s 3:1 svladalo viceprvaka Split Tommy.

U zagrebačkom derbiju na kojem je palo čak 12 pogodaka Futsal Dinamo je svladao Alumnus s 8:4. U derbiju kola makarsko Novo Vrijeme na domaćem je terenu nadvisilo Split Tommy s 3:1, dok je Nacional slavio na gostovanju kod Osijek Kelmea.

Alumnus i Futsal Dinamo u Martinovki su odigrali pravu futsal poslasticu u kojoj je Futsal Dinamo na kraju zasluženo slavio i upisao prvu pobjedu u sezoni. Modri su već na poluvremenu imali veliku prednost od 6:1 te pobjeda momčadi Miće Martića u niti jednom trenutku nije došla pod znak pitanja.

Najbolji kod Futsal Dinama bili su Hrvoje Penava, koji je zabio hat-trick, i Sadat Ziberi koji je zabio dva pogotka te je, zbog sjajnih driblinga, bio nepremostiva prepreka za obranu Alumnusa koji je u nastavku utakmice u dva navrata došao na tri pogotka zaostatka, ali više od toga nisu mogli.

Za Futsal Dinamo pogotke su još zabili Matija Đulvat, Matija Capar i Kristijan Grbeša, a svoj debi upisao je reprezentativac Engleske Douglas Reed. Dvostruki strijelac za Alumnus bio je Ivan Tvrtko Pajalić, a po jedan pogodak zabili su Luka Davidović i Ante Matan.

U derbiju 2. kola makarsko Novo Vrijeme na domaćem je terenu s 3:1 svladalo viceprvaka Split Tommy. Aktualni prvak Nacional nadvisio je Osijek Kelme u Osijeku s 4:1, a Uspinjača je s 2:0 bila bolja od dubrovačkog Squarea u Zagrebu. Brod 035 slavio je u Puli kod Potpićana 98 Istre, a Solin je svoju utakmicu protiv Vrgorca odgodio.

1. HMNL 2. kolo:

Alumnus – Futsal Dinamo 4:8
Novo Vrijeme – Split Tommy 3:1
Osijek Kelme – Nacional 1:4
Uspinjača – Square 2:0
Potpićan 98 Istra  - Brod 035 5:6
Solin – Vrgorac ODGOĐENO

Tablica:
1. Nacional 6 
2. Futsal Dinamo 4
3. Novo Vrijeme 4
4. Uspinjača 4
5. Split Tommy 3
6. Alumnus 3
7. Brod 035 3
8. Osijek Kelme 1
9. Solin 0
10. Vrgorac 0
11. Square 0
12. Potpićan 98 Istra

Komentara 1

LI
lika64
10:28 09.10.2016.

pa što ne objavite imena strijelaca iz Makarske. To je ipak po imenima veći derbi od ZG derbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije