Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINIK KOTARSKI

Novo-staro pojačanje na vratima Gorice, otkupljen od Ajaxa

Velika Gorica: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice HNK Gorica - NK Lokomotiva
Marko Prpic/PIXSELL
17.06.2022.
u 21:25

- Potpisom ugovora o transferu i uplatom transfernog iznosa prema Ajaxu, vratar Kotarski će i službeno postati igrač Gorice s kojom je potpisao ugovor do 2024. godine - priopćila je Gorica.

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica otkupila je ugovor 22-godišnjeg Dominika Kotarskog, inače prvog vratara hrvatske reprezentacije do 21 godine.

Kotarski je karijeru počeo u Dinamu, dok je 2018. godine preselio u Ajax gdje je isključivo branio u drugoj momčadi kluba iz Amsterdama. Na posudbu u Goricu je došao prošle sezone te je vrlo brzo postao jedan od najjačih karika prvoligaša iz Velike Gorice, ali i jedan od najboljih vratara Prve HNL.

- Potpisom ugovora o transferu i uplatom transfernog iznosa prema Ajaxu, vratar Kotarski će i službeno postati igrač Gorice s kojom je potpisao ugovor do 2024. godine - priopćila je Gorica.

No, prilično je izvjesno da će unatoč tome Kotarski vrlo brzo napustiti hrvatske okvire jer postoje ozbiljni interesenti za ovog vratara. PAOK se ranije zanimao za Kotarskog i voljan je dati više od milijun eura koliko je Gorica platila za njegov otkup ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije