Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Martinčić i Sanja Rođak Karšić

Novo priznanje za hrvatske sutkinje, dijelit će pravdu na Euru za žene

Sanja Rođak Karšić
Robert Anić/Pixsell
19.04.2022.
u 21:34

Rođak Karšić već duže vremena slovi za jednu od najboljih linijskih sutkinja, nekoliko sezona je redovita na utakmicama Prve HNL, bila je i na dva svjetska prvenstva za žene, 2015. godine u Kanadi te 2019. godine u Francuskoj, a ovo će joj biti i drugo EP

Hrvatske sutkinje Ivana Martinčić i Sanja Rođak Karšić sudit će na Europskom nogometnom prvenstvu za žene koje će se održati od 6. do 31. srpnja u Engleskoj. 

Rođak Karšić već duže vremena slovi za jednu od najboljih linijskih sutkinja, nekoliko sezona je redovita na utakmicama Prve HNL, bila je i na dva svjetska prvenstva za žene, 2015. godine u Kanadi te 2019. godine u Francuskoj, a ovo će joj biti i drugo EP, nakon onog 2017. u Nizozemskoj, a dva je puta sudila i u finalima Lige prvakinja, 2018. i 2020. godine.

Martinčić je ovoga proljeća postala prva sutkinja na nekoj utakmici Prve HNL, a ovo će joj biti prvo beliko natjecanje. Uz nju na EP u Engleskoj bit će još 12 glavnih sutkinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije