Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka dočekuje Zagreb

Novinari su Sharbinija pitali hoće li doći na utakmicu. Hoću, rekao je

Anas Sharbini
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
12.04.2015.
u 15:17

- Nisam ni ja zadovoljan kako igram, ali nije baš ste ni tako loše kao što se želi prikazati. Ipak smo igrali protiv Dinama, imamo dobar rezultat za uzvrat

Nakon frustrirajuće igre u utakmici polufinala Kupa protiv Dinama, nogometaši Rijeke u večeras (19) na Kantridi protiv Zagreba nemaju pravo na lošu predstavu bez obzira što neće igrati trojica požutjelih igrača (Bradarić, Jugović, Močinić) i što je upitan nastup dvojice reprezentativaca (Leovac, Vešović).

Ostali su spremni, jedino nitko ne zna hoće li na utakmicu doći Anas Sharbini. Na provokativno novinarsko pitanje uslijedio je lakonski odgovor kapetana Rijeke:

- Hoću!

O Sharbinijevu raspoloženju mnogo toga ovisi ovog proljeća, što se najbolje vidjelo u utakmici protiv Dinama u Maksimiru, gdje ga praktično nije bilo:

- Nisam ni ja zadovoljan kako igram, ali nije baš ste ni tako loše kao što se želi prikazati. Ipak smo igrali protiv Dinama, imamo dobar rezultat za uzvrat. Vjerujem da uz pomoć naše publike na Kantridi možemo pobijediti Dinamo - rekao je Sharbini prije nego se okrenuo utakmici protiv Zagreba:

- Znamo da nam neće biti lako protiv Zagreba, nedostaje nam nekoliko igrača. Igramo treću utakmicu u tjedan dana, ali mislim da je vrijeme za pobjedu. Ta bi nam pobjeda puno značila uoči dvije utakmice koje slijede, protiv Hajduka u prvenstvu i Dinama u Kupu - smatra Sharbini.

- Nitko se od nas ne zavarava da je bilo dobro u Maksimiru, sigurno da možemo bolje. Dođe takvo razdoblje u sezoni, ali nema smisla da razmišljam o onome što je iza nas – kaže trener Matjaž Kek.

>>Kek poručio sucu Mariću: Nemoj više nikad suditi!

Komentara 1

RI
rikavac
22:49 12.04.2015.

al naj bitnije da ga Kovac potiva u repku ,da zauzima mjesto igracima koji su bolji od njega a ima ih dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije